Til ære for en god venn RIP

. Hvorfor måtte du dø så tidlig min gode venn.
Du var alltid i godt humør alltid et smil på lur. Så tragisk, vi har mistet en fantastisk god venn.

Jeg husker første gangen jeg møtte deg, det var da vi feiret bursdagen din hos meg i Oslo.  Det virket som du hadde det veldig gøy sammen, med alle dine venner. Du var  fornøyd.
Jeg spilte og mikset musikk, noe som du i senere tid ville lære mer om. Det er da jeg ble kjent med deg, Du ville lære, men du  var så travel person og jobbet mye så vi fikk spilt veldig lite sammen, men noen spille jobber fikk vi å de kommer jeg aldri til å glemme.
Planen vår var å starte utleie firma av lyd lys, partytelt og live dj. Vi kjøpte inn utstyr og hadde planer om å ha vår første fest snart. Jeg kan ikke skjønne at du bare har blitt borte, du er den jeg minst hadde forventet noe så tragisk, du fortjener det ikke.......

Du var en kompis som ville alle noe godt, samlet vennegjengen til alle anledninger og vartet opp med god stemning. Uten deg kommer det aldri til å bli det samme.. Det føles så tomt og tungt nå.. Kenneth ville alltid hjelpe om noen trengte hjelp, han ordet å fikset for alt og alle. Jeg sitter å venter på en telefon fra deg for jeg kan ikke tro at jeg ikke vil se deg mer. Jeg vet at den aldri kommer å det gjør så ufattelig vondt. Kenneth var en kjernekar som aldri ville noen noe vondt, og hadde ingen uvenner.

Jeg husker Thailand turen vår som det skulle vært i går, der vi bygget opp et ordentlig vennskap. Husker vi begge ikke fikk sove å vi gikk til stranden med 10 kalde og pratet i timevis. Vi kjøpte oss en fulg i bur det var ganske random. Men han sang, kvitret og var i godt selskap. vi kunne prate om alt og ingenting. Men vi begge var enig om at det var livet, kunne ikke bedt om noe mer, skulle ønske vi satt der nå.
Jeg er tom for ord, dette er uvirkelig. Håper virkelig uansett hvor du er nå at du hviler og tenker på de gode minnene du har hatt igjennom ditt alt for korte liv. Du er dypt savnet å kommer alltid til å være vår alles venn.. Kondolerer til Kenneth sin familie.. 

Ikke lett å skrive når man skjelver 


 


 2 kommentarer

Trollblomst

27.07.2015 kl.18:58

:(

robertrovik

27.07.2015 kl.19:46

VI var samlet hele venne gjengen hans nå der han bodde, det var godt men samtidig veldig vondt og rart . alt på engang faktisk

Skriv en ny kommentar

robertrovik

robertrovik

26, Oslo

hola amgios! Jeg heter Robert 27 år fra Nes i Akershus Jeg har jobbet med salg i ca 10 år, nå er jeg selger, salgscoach, blogger, DJ. Du kan se noe av det jeg jobber med her:---- http://robertrovik.blogspot.no http://www.dumdidumshop.org/ http://www.runthistown.net/ robertrovik.blogg.no/ Kontakt meg gjerne om du lurer på noe.

Kategorier

Arkiv

hits